VVS & Rörmokare Stockholm

Öppet 24/7

FĂ„ Gratis Offert Direkt

powered by Typeform

Din tid Àr vÀrdefull

NÀr nÄgot Àr trasigt, sÄ fixar vi det. GÄr det inte att laga, ersÀtter vi det. Om det fungerar, behÄller vi det.  Rimliga, trygga fastpriser utan överraskningar. Bara en hederlig rörmokare som hjÀlper dig att kryssa av rörproblemen frÄn listan sÄ att du kan komma tillbaka till ditt liv!

4 STEG TILL ETT VVS-PROBLEMFRITT HEM:

Undersökning

VÄra certifierade rörmokare tar sig tid att inspektera och diagnostisera dina vÀrme-, kyl-, el- och rörsystemsproblem. .

Rekommendera

Baserat pÄ vÄran undersökning ger vi dig en rekommendation pÄ hur problemet kan lösas pÄ bÀsta sÀtt inom din budget utan att lÀgga till extrafunktioner.

Laga/ErsÀtta/ Installera

NĂ€r du har bestĂ€mt dig för den bĂ€sta lösningen för din budget utför vi arbetet utan extra kostnader eller ovĂ€ntade “uppgraderingar”.

Peace of mind

Njut av du nu har markerat detta frÄn din lista. Du kan tryggt veta att projektekt har slutförts av rörexperter som gÄr över branschstandard. Du förtjÀnar ingenting mindre.

NÄgra av vÄra tjÀnster

BYTE AV VATTEN-FÖRSÖRJNINGSRÖR

BYTE AV AVLOPP

INSTALLATION AV HANDDUKSTORK

INSTALLATION AV HANDDUKSTORK

INSTALLATION AV HANDFAT

INSTALLATION AV TVÄTTMASKIN

INSTALLATION AV DUSCHKABIN

BYTE AV BLANDARE

BYTE AV VÄRMEPUMP

BYTE AV VARVRADIATOR

INSTALLATION AV HANDFAT

ERSÄTTNING AV BAD

Ditt rörföretag i Stockholm!

Om det uppstÄtt ett problem av VVS-relaterat slag Àr det viktigt att snabbt fÄ av en rörmokare hjÀlp att lösa problemet. Det innebÀr att du som kund hos oss kan kÀnna dig trygg Äret om. Skulle rör eller avlopp plötsligt sluta att fungera finns vi alltid nÀra till hands för att ÄtgÀrda felet.

VĂ„rt hantverk kan du alltid lita pĂ„! VĂ„rt rörmokar team bestĂ„r endast av meriterade, auktoriserade och kunniga rörmokare i Stockholm eller “rörmockare” som mĂ„nga sĂ€ger., Vi har alltid de verktyg som krĂ€vs för alla typer av arbeten. VĂ€nta inte för lĂ€nge om du har problem med rör och avlopp. Kontakta oss för snabba Ă„tgĂ€rder i Stockholm med omnejd.

Man vet aldrig nÀr behovet av en rörmokare Stockholm uppstÄr. Kanske hÄller du pÄ med en badrumsrenovering och behöver nÄgon som kan det hÀr med rör. För oavsett om hantverkare som snickare, elektriker, plattsÀttare, golvlÀggare och mÄlare har gjort sitt jobb och skapat ditt drömbadrum med snygga detaljer och fÀrger sÄ Àr ju det allra viktigaste att rören och avloppen fungerar ordentligt nÀr du duschar, tvÀttar dig och gÄr pÄ toaletten. Med tanke pÄ det Àr det av största vikt att du vÀljer ett vvs företag som kan sitt jobb.

skiftnyckel

Rörmokare i Stockholm, bra pris!

VVS stÄr för ventilation, vÀrme och sanitet. Vi tillhandahÄller ett komplett utbud av tjÀnster inom fÀltet.

vvs stockholm

Helhetslösningar

VÄr styrka ligger i vÄr bredd. Med kompetens inom bygg, mark och grÀvning, VVS samt vÄtrum kan vi ta helhetsansvar för bygget.

stockholm

Stockholm

Vi utgÄr frÄn Stockholm stad men ser stora delar av Stockholms lÀn som vÄrt naturliga verksamhetsomrÄde. Hör av dig för att begÀra offert.

VVS Stockholm med omnejd

Dagtid erbjuder vi dig som kund fullserviceavtal inom VVS, el och bygg och utför arbeten inom VVS, skadesanering, rivning och ÄterstÀllning av skadade lokaler.

Arbeten som t.ex stambyten, pannbyten, installation av undercentralen, oljebrÀnnarservice, högtryckspolningar av avlopp och alla inom VVS branschen förekommande arbeten. NÀr du anlitar oss kan du lita pÄ vÀlutbildade servicemontörer med komplett utrustade servicebilar.

NÀr nÄgot hÀnder i din fastighet kan du lita pÄ att vÄra rörmokare har lösningen pÄ problemet. Allt ifrÄn el- avbrott till vattenlÀckage eller om det inte finns vÀrme i fastigheten, kan du lita pÄ professionell hjÀlp. Vi kan Àven sluta direktavtal med fastighetsÀgare och företag, vilket innebÀr prioritering och en mer ekonomisk helhetslösning. Vi utför arbeten i alla typer av fastigheter och har lÄng erfarenhet av akutservice, varför du kan vara sÀker pÄ att vÄra montörer utför ett professionellt arbete i din fastighet.

Rörjour inom Stockholms kommun

Vi har rörsjour i Stockholm och jourpersonal utför akutÄtgÀrder som ev. behöver följdÄtgÀrd. D.v.s. vi tar totalansvar, dag som natt. VÄr jourpersonal kan pÄ kort varsel vara tillgÀnglig med erfarenhet och kunnande men akutÄtgÀrder krÀver ibland uppföljningsÄtgÀrder. HÀr ligger vÄr styrka. Att slutföra det projekt som pÄbörjats och ÄterstÀlla ev. skadade lokaler. Vi tar helhetsansvar. VÀlkommen att kontakta vÄra rörmokare med din förfrÄgan!

VĂ€rmesystem som passar dig

Har du svÄrt att bestÀmma dig för vilket vÀrmesystem du ska vÀlja? Du Àr inte ensam! Det finns en mÀngd olika goda alternativ att vÀlja mellan vilket gör valet komplicerat för mÄnga. Om du anlitar oss sÄ hjÀlper vi dig genom att undersöka vilken typ av vÀrmelösning som bÀst passar din fastighet.

Bland annat reparerar och installerar vi varmvattenbredar och vÀrmepumpar, vilket Àr ett utmÀrkt val för mÄnga husÀgare. Med en bra vÀrmepump kan du sÀnka din energiförbrukning avsevÀrt, vilket innebÀr flera fördelar. DÀribland minskad negativ miljöpÄverkan samt lÀgre kostnader för uppvÀrmning. Hör av dig om du planerar att byta ut ditt vÀrmesystem. Vi ser till att det blir en lönsam affÀr

Rörinspektion

Vi hjÀlper privatpersoner och företag med att inspektera rör och felsökning. LÀs mer hÀr om vÄran rörinspektion.

Rör och Ledningar

Ett fungerande avloppssystem Àr nÄgonting man som husÀgare ofta tar förgivet. Men nÀr ett problem vÀl uppstÄr riskerar det att pÄverka hela vardagen negativt. Skulle du fÄ stopp i avloppet, uppleva dÄlig lukt eller vattenblandaren sluta fungera Àr det bara att slÄ oss en signal. VÄra rörmokare utför allt frÄn omfattande stambyten till de allra minsta av uppdrag. 

Smidiga helhetslösningar

Vi mycket mer Àn bara rörmokare i Stockholm. Vi har samlat bred kompetens inom VVS, bygg och markarbeten. DÀrmed kan vi ta ett helhetsgrepp om vÄra kunders projekt. Vill du exempelvis kombinera ett VVS-arbete med renovering sÄ ordnar vi det. Slipp anlita flera olika aktörer, vÀlj oss.

VVS i Stockholm – Ventilation, VĂ€rme och Sanitet

VVS Àr en förkortning som stÄr för vÀrme, ventilation och sanitet. Det Àr med andra ord ett förhÄllandevis brett omrÄde. MÄnga rörmokare kallar sig idag dÀrför för VS-montörer och fokuserar enbart pÄ vÀrme och sanitet, medan andra aktörer dedicerar sitt arbete till ventilation. Vi erbjuder vi emellertid kompletta VVS-tjÀnster.

Rörmokare=VVS montör

Ordet rörmokare Àr egentligen en talsprÄklig term för VVS-montör. VÄra VVS-montörer har gedigen erfarenhet inom fÀltet och sÄvÀl reparerar som installerar nya anlÀggningar. 

  • Funderar du pĂ„ att renovera kök och badrum? 
  • Är det dags för stambyte?
  • Ska du installera ett nytt system för vĂ€rme? 

IsÄfall kan du vÀnda dig till oss! Vi utför genomtÀnkta och lÄngsiktiga vvs-installationer i allt frÄn lÀgenheter till större fastigheter. 

Hör av dig sÄ berÀttar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig! Vi utför alla typer av vvs-arbeten, sÄsom nybyggnation, ombyggnad samt installation och service av vÀrmepumpar, elpannor mm. Vi gör Àven mindre servicearbeten som byten av WC-stolar, lagning av blandare och mycket mer. 

Vi anvÀnder bara vÀlkÀnda kvalitetsprodukter och som har stor efterfrÄgan hos vÄra kunder. Vi har kontor i Stockholm och Àr verksamma i hela Storstockholm med förorter. 

Vi arbetar bÄde mot företag och privatpersoner. Vi jobbar alltid utifrÄn kundens önskemÄl och vÄrt huvudmÄl Àr att ha nöjda Äterkommande kunder. Vi sÀljer och monterar alltid kvalitetsmaterial. DÀrför lÀmnar vi alltid full garanti pÄ vÄra installationer.

 
rörtjÀnster
lÀckande rör stockholm
rörmokare stockholm pris
badrumskran

FrÄgor att stÀlla innan du anlitar en rörmokare i Stockholm:

PÄ den hÀr hemsidan kan lÀsa nÄgra tips och förslag vid akuta problem med rör eller rör jobb, det kommer Àven att finnas tips för att utföra enklare installationer av t.ex tvÀttmaskiner och diskmaskiner. Tipsen Àr skrivna av en auktoriserad rörmokare. Och vÄr första rekommendation Àr nÄgra grundlÀggande frÄgor du alltid borde stÀlla dig innan du anlitar en rörmokare för dina vvs installationer i Stockholm:

FrÄgor att stÀlla nÀr du behöver en rörmokare i Stockholm:

  • Har rörmokaren behörighet att utföra arbetet? / Är företaget ett auktoriserat vvs-företag?
  • Innehar företaget F-skattesedel? Det kan du t.ex. kontrollera pÄ allabolag.se.
  • Finns det rörmokeri du funderar pĂ„ i Kronofogdens register?
  • Finns bra referenser pĂ„ tidigare utförda rörarbeten? Kolla gĂ€rna med flera personer om du har möjlighet.
  • Vilken timpenning tar rörmokare ut för jobbet? Är det en dyr eller billig rörmokare i Stockholm innerstad nĂ€r man jĂ€mför med konkurrenterna? Ta in flera offertförslag för bĂ€sta pris i förhĂ„llande till kompetens.
  • Specificera noggrant vad som ingĂ„r i det jobb som rörmokaren ska utföra. Denne ska enkelt kunna se exakt vad som ska göras nĂ€r det gĂ€ller handfat, toalett, rör vvs Stockholm osv.
  • UpprĂ€tta ett skriftligt korrekt utformat avtal mellan dig och rörfirman.


Om du följer ovanstÄende lista fÄr du förhoppningsvis inga problem att hitta en vvs entreprenenör som gör ett bra och fackmannamÀssigt jobb med avloppsanlÀggningar och rör under din badrumsrenovering.

Besök vÄran partner i Göteborg

Vvs installationer stockholm

Behöver du en bra rörmokare Stockholm med ett bra pris och som arbetar dygnet runt? En rinnande toalett, stopp i avloppet, en droppande kran – en hantverkare som har specialistkompetens inom rör och avlopp tar hand om ditt problem. Hör gĂ€rna av dig för att begĂ€ra en offert eller diskutera ett förestĂ„ende projekt. 

VÄr policy Àr kvalitetsprodukter, kunden i centrum, miljötÀnkande, och nytÀnkande. VÄra rörmokare installerar bergvÀrme, jordvÀrme, solvÀrme, olja, pellets, samt elpannor. Vi renoverar Àven badrum. Vi utför golvÀrme, tryckluftsinstallationer, samt vatten och avloppsanlÀggningar. 

VÄr styrka Àr moderna lösningar, med nya material, dolda installationer, samt VVS-system med hög kompabilitet, och livslÀngd.

VÀlkommen att kontakta din lokala expert inom vvs Stockholm.

Senaste 3 inlÀggen frÄn rörbloggen

ROT-avdrag

I stort sett allt arbete som en rörmokare gör gÄr det att fÄ ROT-avdrag pÄ. DÀremot fÄr inte materialet som eventuellt behöver köpas in dras

LÀs mer »
Ring nu - Öppet 24/7