Rörmokare Åkersberga Jour

Vi har öppet 24/7 – 365 dagar om året. Ring oss nu för rådgivning.

Välkommen till oss!

Vi säljer, installerar och servar värmepumpar, gaspannor, solfångare, fjärrvärmeväxlare till flerfamiljshus och alla typer av mindre och stora fastigheter.

Värmepumpar

Vi installerar och säljer värmepumpar till både mindre och stora fastigheter. Kontakta oss så tittar vi på en lösning som sänker dina uppvärmingskostnader och skapar ett behagligare inomhusklimat!

VVS-auktorisation

Våra rörmontörer är certifierade VVS-installatörer. För dig som kund öär det en stor trygghet eftersom vi alltid följer branschreglerna och utför säkra vatteninstallationer.

VVS i Åkersberga

Det kan finnas olika anledningar till att man behöver ta hjälp av en rörläggare i Åkersberga. Kanske ska du installera ett nytt avloppsystem eller ordna med fjärrvärme. Sådana saker är inte något man sätter igång med på egen hand, speciellt inte om man inte har kunskap i området. Det kan vara frestande att anlita en god vän som är en glad amatör eller en icke licenserad aktör för att få jobbet gjort några kronor billigare. I längden är detta ingen bra idé. Jobbet riskerar att ta betydligt längre tid och så är man likväl uppe i samma eller ofta höge kostnader. När du anlitar oss tar vi ansvar för hela processen av din rörläggning i Åkersberga och ser till att jobbet utförs av duktiga rörmokare och rörläggare. Vi hjälper dig med tips och råd på bästa produkter och utför jobbet på ett säkert sätt.

Seriöst och professionellt utförande

När du anlitar våra duktiga rörläggare i Åkersberga så kan du känna dig trygg. Vi är väldigt måna om att utföra jobbet hos dig på ett säkert professionellt vis och eftersom vi är en auktoriserad VVS-firma så är du i goda händer om något, t.ex. en spricka i rör eller liknande skulle inträffa. I sådana ärenden så krävs det av försäkringsbolaget att jobbet varit utfört av en auktoriserad VVS-firma. Genom vårt stora nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda dig hjälp inom i stort sätt allt som har med VVS att göra. Vi samarbetar bara med företag som är certifierade och följer de branschregler som finns inom respektive område.

Återförsäljning, installation och service

Vi arbetar heltäckande inom VVS med både försäljning, installation och serving. Vi säljer, installerar och servar värmepumpar och gaspannor. Alla våra produkter är av högkvalitativa märken som är hållbara. Vi hjälpa dig gärna med tips och råd på vilken produkt som är mest lämplig för ditt projekt. 

Optimering eller byte av värmesystem?

Det är lätt att tro att man kan behöva byta ut ett helt värmesystem när man kanske bara behöver optimera det. Vi kommer gärna ut till dig och gör en bedömning på vad du behöver få gjort. Genom flera enkla tester kan vi avgöra om en optimeringsinsats är det som behövs och räcker gott för att sänka dina uppvärmningskostnader. Du vet väl att du även kan utnyttja rotavdraget på 30% för att sänka dina värmekostnader avsevärt? Hör gärna av dig till oss för att få mer information om detta. Information finns även på Skatteverkets hemsida.

Några tjänster vi gärna hjälper dig med:

 • Radiatorer och radiatorventiler
 • Avstängningsventiler/injusteringsventiler
 • Blandare & WC-stolar
 • Rördragning
 • Varmvattenberedare
 • Golvvärme
 • Vattenrening
 • Vattenpumpar
 • Cirkulationspumpar
Välkommen till oss, din rörläggare i Åkersberga med omnejd!
badrum

Värme

Vi hjälper dig gärna med olika typer av installationer av värme. Tack vare att vi är en heltäckande VVS-firma som kan ge dig rekommendationer gällande vad som passar bäst för just ditt hem och därefter utföra installationen på bästa sätt. Vi erbjuder givetvis även service och underhåll även efter installationen. När det gäller värme och traditionell VVS-service så utför vi både renoveringar och nyinstallation. Vi kan även energioptimera ditt värmesystem och installera avfuktare i krypgrund.

Tjänster inom värme

 • Värmepumpar
 • Gaspannor
 • Solfångare
 • Fjärrvärmeväxlare till flerfamiljshus och alla typer av fastigheter

Energioptimering av värmesystem

När man har ett äldre värmesystem kan det vara lätt att tro att man måste byta ut det helt för att kunna sänka sina uppvärmningskostnader. Det är ett vanligt misstag att tro att man behöver installera ett helt nytt system när det i själva verket kan räcka med en optimeringsinsats för att sänka kostnaderna för din uppvärmning rejält. Våra duktiga hantverkare har behörighet enligt säkervatten och installation och hjälper dig gärna med råd och tips. Kom in till vårt energicenter eller kontakta oss så berättar vi mer!

Vi arbetar främst Stockholm med omnejd (Så som åkersberga). Vi kan svara på alla typer av frågor du kan tänkas ha om våra installationer och varor så som värmepumpar, gaspannor, solpaneler och fjärrvärmeväxlare för villa och flerfamiljshus.

Du är varmt välkommen att kontakta oss! 

VVS Service Åkersberga

Det kan vara svårt att ge sig på saker som rörläggning, rördragning och installationer av värmepumpar och värmepannor själv. Det räcker tyvärr sällan med lite god vilja eller amatörmässig entusiasm utan det som krävs är gedigen erfarenhet samt kunskap och skicklighet. I första hand kan man behöva tips och råd med olika saker som kan gälla allt ifrån vilka rör man ska använda till hur själva kopplingarna ska utföras. Om det blir problem längre fram så är det också av mycket stor vikt att installationen har utförts av en auktoriserad VVS-firma.

En seriös aktör som utför VVS-service i Åkersberga ser till att jobbet utförs på ett professionellt och säkert sätt som gör att du alltid är på den säkra sidan om olyckan skulle vara framme. Om rör eller kopplingar skulle spricka och jobbet inte är utfört av en seriös eller licenserad aktör så sitter du nämligen inte helt säkert då försäkringsbolagen har väldigt tydliga krav här. Appehls VVS är en auktoriserad VVS-firma vilket gör att du kan känna dig trygg om det mot förmodan skulle bli något problem längre fram.

Heltäckande inom VVS

Vi är en heltäckande VVS-firma som utför alla typer av jobb inom VVS-service i Åkersberga. Vi hjälper dig med olika jobb som kräver en duktig rörmokare. Vanliga jobb som efterfrågas hos oss är installation och montering av nya rör, byte av blandare till kök och byte av kopplingar. Vi hjälper dig även med energipotimering av värmesystem och installation av avfuktare i krypgrund. Hör av dig till oss för att få veta mer om vilken typ av jobb vi kan hjälpa dig med.

Våra VVS-tjänster

 • Installation av värmepumpar, fjärrvärme, gaspannor, solfångare mm
 • Konvertering från direktel till vattenburen värme
 • Renoveringar och nyproduktion
 • Licens svets på gas och rostfritt
 • Värmepumps service
Ring nu - Öppet 24/7