VVSjour & Rörjour Stockholm 24/7 för dig

För akut hjälp - Ring oss

Akut rörmokare - Alltid standby för akuta rörärenden.

Välkommen till oss på för rör och avloppsjour i Stockholm. När du stöter på problem med avloppet är det mycket viktigt att du så snart som möjligt får hjälp att åtgärda detta. Det kan röra sig om allt från stopp i avlopp till vattenläckor, situationer som kan leda till dålig lukt och risk för fuktskador. Ring oss dygnet runt för omedelbar jourhjälp med ditt avlopp. Välkommen!

Uppdrag av servicekaraktär utförs med fullutrustade servicebilar. Servicebilarna är utrustade för att klara av akuta situationer på plats samt mindre uppdrag med kortare varsel. Vår policy är att akuta jobb prioriteras. Så om t.ex. varmvattnet försvinner eller ett rör springer läck så är vi där snabbare än du anar. Observera att du når oss dygnet runt – alltid tillgängliga!

Rörarbete jour stockholm
Vi är ett företag med modern maskinell utrustning och erfaren personal. Detta är en garanti för ett professionellt utfört uppdrag. Företaget vänder sig både till privata kunder, som villor och bostadsrätter, och företag. Vi åtar oss uppdrag i Stockholms län med omnejd. 

rörtjänster

Mer om våran rörmokare jour stockholm

VVS-jouren i Stockholm är en specialiserad tjänst som tillkallas vid VVS-jouren. Denna typ av tjänst är mycket viktig, särskilt för personer som inte har kunskapen om hur man löser den här typen av problem på egen hand eller inte har tillräckligt med tid att göra det.

Denna typ av tjänst omfattar vanligtvis följande:

  • Nödutryckningar
  • Reparation av avloppsledning
  • Reparation av vattenledning-
  • Nödavstängningar för vatten
  • Frysta rör

Är du osäker på om ditt ärende är akut? Ring oss och fråga!

Det finns på riktigt tusentals olika problem som kan uppstå i ett hus relaterat till vvs och rör. Om du uppleverer några bekymmer just nu så är du varmt välkommen att ringa till oss för att kontrollera om ditt ärende behöver åtgärdas akut eller om det kan vänta. Det är helt gratis att ringa våran jourtelefon.

Hur väljer du rörjour?

Det finns en del rörjouren i Stockholm. Våran rörjour är en av de rimligare och vi har alltid öppet, oavsett dag. Ring oss på julafton klockan 04 på morgonen, det spelar ingen roll. Vi kommer och hjälper dig i nöd och lust, genom eld och vatten!

Som husägare med VVS-problem är det första du vill göra att hitta en pålitlig och pålitlig rörmokare nära dig. Du börjar med att leta efter en akut rörmokare nära mig på Google. Det här är rätt sätt att hitta en eftersom det gör det lättare för dig att hitta välrenommerade rörmokare inom ditt område.

Det finns många fördelar med att hitta en pålitlig och pålitlig rörmokare nära mig. En av dem är att de hjälper till att lösa dina VVS-problem snabbt, vilket kan bli väldigt dyrt om du väntar för länge. En annan fördel är att de erbjuder service 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, så det finns ingen anledning att oroa sig för om de är öppna eller inte när du behöver dem som mest.

Hur man hanterar en större vattenläcka eller översvämningssituation hemma?

Ingen vill ta itu med vattenläckor eller översvämningar hemma, men förebyggande är din första försvarslinje.

Du bör regelbundet kontrollera dina rör och anslutningar för tecken på läckage. Du bör också se till att du vet var avstängningsventilen finns i ditt hem. Om du behöver ringa en professionell rörmokare, se till att du förbereder dig för dem genom att ha en uppfattning om vad du behöver göra och var läckan finns.

Problemet kan vara så enkelt som ett trasigt rör eller lika betydande som en trasig avloppsledning. Ju tidigare du fångar den, desto bättre har du det!

De vanligaste anledningarna till att ringa en VVS-specialist är läckor, träskor eller apparater som inte fungerar korrekt. Om du har något av dessa problem är det viktigt att ringa en VVS-specialist. När du har en VVS-nödsituation vill du vara säker på att företaget är ärligt mot dig och erbjuder bra priser. Ett bra sätt att hitta en bra rörmokare är genom att be dina vänner och familj om rekommendationer.

Ring nu - Öppet 24/7