Om oss:

Rörmokarestockholms.se är ett projekt som samarbetar med 24 Center AB.

Alla vvs-tjänster levereras genom våran partner 24 center AB. 24 Center AB är en rörmokarfirma som täcker hela Sverige, Norge, Finland och Danmark. Dem har öppet 24/7 så att du kan få hjälp oavsett tidspunkt på dygnet.

Behöver du en rörmokare(eller VVS-montör som det heter numera)? Då har du kommit rätt. Vi är erfarna och mycket duktiga. Kontakta oss så är hjälpen alltid nära. Vi kan stå till tjänst under alla dygnets timmar och löser dina problem snabbt och prisvärt. Att anlita en rörkille är nödvändigt för de flesta någon gång i livet och behöver inte kosta skjortan. 

Åtminstone inte om du väljer oss. Det kan röra små problem som ett läckande rör eller större som en installation av en värmepump. Stockholm är en stor stad med många rörfirmor och därför är det extra viktigt för oss att stå för en bred kompetens så att du skall slippa leta efter en ny rörmokare varje gång ett nytt problem uppstår. Annars är risken att du spenderar mer tid åt letandet efter rätt hantverkare än åt att lösa problemet.

Ringer man oss ska man vara trygg med att vi fixar det.

Vi är en lokal vvs-entreprenad i Stockholm. 

Vi har med året blivit kända för att vara en seriös och säker organisation samt kvalificerade medarbetare med mycket lång yrkeserfarenhet inom branschen. Rörmokare Stockholms beräknas som ett varumärke som förknippas kvalitet och säkerhet

Företaget erbjuder tjänster i och omkring Stockholms län. Både privatpersoner och företag kan anlita oss, för både små och stora projekt inom rör. Vi erbjuder många olika typer av tjänster. Våra rörmokare är självfallet väldigt kompetenta och erfarna. De har såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom branschen.

Vårt företag är väldigt noga med att alltid ställa upp för kunden. Vi låter därför kunden avgöra, när ett projekt avslutas. Vi hjälper med andra ord kunden, så länge som han eller hon vill ha vår hjälp.

Om du är osäker kring något eller om du har en allmän fråga, så är du välkommen att ringa oss eller att skicka ett mejl, så ska vi försöka att hjälpa dig så gott som vi kan.

Välkommen till oss!

Skribent: Rickard Andersson

Rickard Andersson är skribenten på Rörmokarestockholms.se. Han har skrivet över 70 bloggartiklar inom VVS och rörbranschen. 

Förutom sin expertis inom vvs branschen så är Rickard en riktig bokmal. Rickard brukar skryta med att han läser lika mycket som Bill Gates (1 bok i veckan).

Om du vill kontakta Rickard så når du honom på hans e-post Rickard@rörmokarestockholms.se

Få Gratis Offert Direkt

powered by Typeform
Ring nu - Öppet 24/7