Stamspolning i Stockholm -Förläng driftstiden, undvik stambyte!

Kontakta oss nu

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-446 812 13

Spolning av stammar

Vi utför stamspolningar åt både bostadsrättsföreningar och hyresvärdar. Vi använder oss av vatten med hög tryck (250 bar) och en hög temperatur (upp till 120 C°) som smälter fett och annan beläggning. Vi rekommenderar att man spolar igenom stammar med 5 till 10 års mellanrum för att minimera risken för akuta stopp och obehagliga översvämningar. 

Stamspolning och stamrensning i Stockholm
Du märker lätt när avloppet inte fungerar som det ska: vattnet rinner inte undan som det ska, det bubblar i handfatet och toaletten börjar luktar illa. Vi erbjuder stamspolning och stamrensning i Stockholm.

Oavsett om det har blivit stopp eller är på god väg att bli det, har vi lösningen för dig! Vi jobbar både förebyggande och avhjälpande när det gäller stamrensning. Undersök först Innan andra eventuella åtgärder sätts in, kan bostadsrättsföreningar få hjälp med statuskontroll på avloppssystemet. Här gör vi en grundlig undersökning med kamera och tittar in i systemet på olika ställen. Den här tjänsten medföljer utan kostnad vid beställning av arbeten.

 Glöm inte ROT-avdrag för Privatpersoner och vår garanti! Undvik stambyte och beställ stamspolning som förlänger livslängden på avloppsystemet!

avloppspolning
Ring nu - Öppet 24/7