Vi är även duktiga på att ta fram de bästa tekniklösningarna. Vi tar ditt projekt från plan till konstruktion och installation. Efter det kan vi erbjuda regelbunden service och underhåll. Vid alla former av elarbeten är vi lyhörda för dig som kund och försöker så långt det bara är möjligt möta dina önskemål. Vi erbjuder både mindre projekt och omfattande entreprenader där vi som leverantör tar ett helhetsansvar för hela entreprenaden. För dig är det en trygghet att inte vara beroende av andra leverantörer vid ett omfattande projekt. Det innebär också att tidsåtgången blir mindre och kostnaderna lägre.

Nedan följer en förteckning över våra tjänster i korthet:

Konstruktion Elteknik – Vi har lång erfarenhet av konstruktion inom el och teknik. Vi kan därför alltid identifiera den bästa och mest hållbara lösningen och därmed lägga grund för det fortsatta arbetet.

Installation Elteknik – Vi utför allt inom elinstallationer och tekniska installationer. Vi fokuserar alltid på hållbarhet och ekonomi.

Service elteknik – Vi erbjuder alltid regelbunden service och underhåll av anläggning, industri och fastighet. Med oss slipper du onödiga driftstopp och dyra reparationskostnader.

Data och telecom – Våra duktiga elektriker i Stockholm hjälper dig med allt inom datakommunikation – från privata bostäder till industrier och landsbygdsnät.

Energioptimering – Vi erbjuder energianalyser för de bästa och smartaste energilösningarna för din fastighet, anläggning eller industri. På så sätt får du en ekonomiskt mycket effektiv lösning som samtidigt är hållbar ur ett miljöperspektiv.

Larm och säkerhet – Vi installerar smarta och trygga säkerhetslösningar såsom larm och passersystem. Välkommen till  din elektriker i Stockholm med omnejd!