Allt relaterat till Värmepumpar i Stockholm

Kontakta oss nu

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-446 812 13

Luftvärmepump Stockholm

Installation av värmepump

En installation av värmepump ska alltid ske av en installatör som är behörig. Vi erbjuder er installation i stora delar av landet. 

Av installationskostnaden kan man få tillbaka 50% på skatten via ROT avdraget. Avdraget görs i deklarationen. Om ni önskar hjälp av oss för installation av värmepump väljer ni detta alternativ vid beställningen av värmepumpen. Ni kommer sedan att få besked om vi kan erbjuda installation på Er ort.

Vi är specialister på kostnadseffektiva värmepump och luftvärmepump och vi hjälper er i valet av värmepump. Vi erbjuder några av de mest kända märkena av värmepumpar som är konstruerade för att klara av våra kalla och bistra nordiska klimat.

Rekommenderat är att köpa en nytillverkad värmepump eftersom tekniken har utvecklats enormt under de senaste åren, samtidigt som priserna har gått ner.

Luftvatten Värmepump

Har ni inte funderat över vilken energilösning som är allra bäst för er? Då är det absolut dags att ta en fundera kring om inte luftvatten värmepump är det absolut bästa valet. Du sparar massor av energi och självklart massor av kostnader. Det är inte längre bara de allra mest etablerade villaägarna som har råd med en luftvattenlösning utan de har gått ned i kostnad radikalt. 

Dessutom har de blivit avsevärt effektivare med åren. Nu kan du med en luftvatten värmepump från exempelvis CTC eller Panasonic spara uppemot 40 000 kr om året. Luftvatten värmepump för huset Det är inte bara stora villor som skulle ha glädje utav en luftvatten värmepump utan nästa alla bostäder eller fastigheter skulle ha glädje av det. 

Många småhus och fritidshus som ligger nära vattendrag installerar detta idag. Eftersom det underlättar avsevärt. Det finns ju nämligen en god anledning till varför det kallas för luftvatten värmepump.

Rådgivning
Funderar ni på att installera en värmepump där hemma? Har ni frågetecken kring pris och kostnader för installation av en värmepump? Ring oss så ger vi dig gratis rådgivning och gratis prisförslag. Snabbt och smidigt ser vi till att ni får svar på alla frågor. Vi kan hjälppa er med dessa frågor och många, många fler frågeställningar som uppkommer när man funderar på att skaffa/byta värmepump.

Energi och Värmepumpar.
Energi och Miljö frågor är viktiga för oss och därmed följer våra projektörer utvecklingen med största intresse. Vi erbjuder er att utföra energibesiktningar och energi optimeringar av fastigheter, enligt gällande krav och förordningar, Vi kan även hjälpa er att besvara frågor om hur uppvärmningen av er fastighet kan se ut i framtiden, med värmepump eller solfångare mm.

Svårt att veta vilken värmepump du ska köpa?

Vi har skrivit en fullständig, opartisk guide för dig som ska köpa värmepump. Om du vill läsa blogginlägget kan du trycka här

Byta värmepump Stockholm

Vi kan även hjälpa dig att byta ut en befintlig värmepump. Ibland är värmepumpen bortom räddning och en reparation kanske kostar mer än att byta ut den. För bästa rådgivning angående om du ska reparera eller byta din värmepump rekommenderar jag att du ringer oss och rådfrågar.

Undvik stambyte nu! rensa och förläng driftstiden med flera 10-tals år.

luftvärmepump
luftvärmepump stockholm
värmepump
Ring nu - Öppet 24/7