Sprinkler stockholm

Att sprinklersystem är den säkraste brandskyddsåtgärden vet du redan.  Men visste du att de första sprinklersystemen installerades i Sverige för över 100 år sedan? Med sprinkler får du ett effektivt skydd som fungerar dygnet runt.  Statistiken visar att sprinkler kontrollerar eller släcker branden i 98 % av fallen. Regelbunden kontroll och service av ditt sprinklersystem är nödvändigt för att uppnå högsta möjliga driftsäkerhet i anläggningen. Vi har lång erfarenhet inom området och är en av de ledande aktörerna inom sprinkler i Sverige. Vi hjälper dig gärna att föreslå en lösning som passar de förutsättningar som gäller för din fastighet. Vår organisation är rikstäckande och vi finns i Stockholmoch övriga Skåne. Våra medarbetare inom sprinkler i Stockholm håller sig naturligtvis uppdaterade när det gäller nya regler, tekniker och material.

Anpassat för dina lokaler

När ditt sprinklersystem är rätt projekterat och dimensionerat samt anpassat för dina lokaler så räddar det liv och skyddar egendom. Vi har mångårig erfarenhet av installationer i olika slags fastigheter som till exempel köpcentrum, sjukhus, industrier, garage, tunnlar och bostäder.  Vi ser till att du får ett sprinklersystem för just dina behov i Stockholm. 

Trygghet med serviceavtal 

Genom att teckna ett serviceavtal med osskan du känna dig trygg med din anläggning. Våra avtal är flexibla och varierar i omfattning beroende på vad som krävs för just ditt sprinklersystem. Vi ser till att det fungerar utan problem om olyckan skulle vara framme.

Ett heltäckande erbjudande

Vi erbjuder dig fasta priser, personliga servicetekniker, projektering, entreprenader, underhåll och skötsel, flexibla serviceavtal och naturligtvis dokumentation. Välkommen att kontakta oss när du har frågor om sprinkler!

Ring nu - Öppet 24/7