Renovera badrummet i Stockholm?

Vi hjälper dig med modernisering och uppgradering av badrum. Våra rörmokare är specialiserade på att skräddarsy snabba, stilrena och energibesparande badrumslösningar för individer och företag.

Vi experter på våtrum.  Detta innebär att vi har den professionella expertisen som krävs för att bygga ett tätt och väl fungerande våtrum. Vi hjälper dig genom hela processen från planering / planering till slutresultat,

Vi utför både snickeri, membranarbete och brickplattor själva, vilket innebär att vi hela tiden har full kontroll över hela projektet.

Vi utför entreprenörer av våtrum och använder permanenta underleverantörer i rör, elektriker och målare. Med andra ord, vi gör absolut allt för dig!

Vi är glada att komma ut på ett gratis och ickebindande hembesök för att ge dig en offert!

Tjänsterna vi erbjuder är för både offentliga och privata kunder. Våra erfarna badrumsproffs kommer att inspektera, ge dig ett pris och utföra uppdraget med perfektion, från rivning av gammalt badrum tills tills den sista kakelplattan läggs.

Renovering av badrum
Badrummet ligger högt på listan över vad som prioriteras i Svenskahem. Med ett så stort intresse för badrumsrenovering är tävlingen mycket för oss hantverkare. Det behöver något för att sticker ut! Vi tar konkurrensen på allvar och strävar efter att vara bland de bästa i branschen. Som en väletablerad totalleverantör av badrum och våtrum samordnar vi snickare, rörmokare, elektriker, brickor och andra som är involverade i renoveringen av badrummet.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-446 812 13

badrum
Ring nu - Öppet 24/7