Byta kran & handfat

Vi hjälper dig att byta handfat och kran i Stockholmsregioned med omnejd. Ringoss direkt på våran telefon för att få offert på detta arbetet.

Metoden för att byta ut en kranvask:

1. Stäng av vattentillförseln, ta bort kranen och avtappningspluggarna;

2. Koppla bort varm- och kallvattenledningarna;

3. Ta bort muttrarna eller skruvarna som håller kranen på plats;

4. Skruva loss handtagen från skaftet och ta bort dem;

5. Dra ut den gamla kranen, sätt i en ny och sätt tillbaka den med skruvar eller muttrar

Vid en läckande kran eller en kran som inte går att stänga av är det vanligt att man byter ut kranens diskhon.

I det här fallet finns det två sätt att byta ut en besvärlig kran. Det första är att köpa ett nytt handfat och installera det. Den andra är att ta bort den gamla och installera en ny, vilket kräver att du stänger av vattenförsörjningen och stänger av elektriciteten.

Kunder som funderar på att byta ut sin kranvask kommer att upptäcka att det finns ett brett utbud av alternativ tillgängliga för dem. Oavsett om det är grossist-, detaljhandels- eller onlineköp kommer potentiella köpare att upptäcka att de har många olika alternativ att välja mellan. Det är viktigt att ta hänsyn till materialens kvalitet och pris innan du fattar ett beslut.

För dem som letar efter en ny kranvask är det viktigt att överväga alla deras alternativ innan du fattar ett beslut. Det kan vara värt det för dem att besöka några butiker så att de personligen kan se vilken typ av produkter som finns tillgängliga och jämföra priser med onlineåterförsäljare innan de slutligen bestämmer sig för ett val.

Ring nu - Öppet 24/7