Rörmokare Hägersten Jour

Rörmokarjour öppet 24/7

VVS Hägersten

Vi hjälper till med det mesta inom vvs-arbeten Välkommen till oss. Vi erbjuder det mesta inom vvs-arbeten i Hägersten och Stockholm och i andra närliggande städer och orter. Med min hjälp får du ett enastående resultat, som du verkligen kan vara nöjd med. Jag åtar mig uppdrag åt såväl privatpersoner som företag. Vi är av den uppfattningen att det vare sig finns ett för litet eller för stort uppdrag. Om du vill ha våran hjälp, så är du välkommen att kontakta oss för vidare information. Vi kan tillsammans diskutera din situation och komma fram till en så ypperlig lösning för dig och dina behov som möjligt.

Nöjda kunder
Nöjda kunder betyder väldigt mycket för mig. Jag har alltid målet att göra alla mina kunder så nöjda som möjligt och jag avslutar aldrig ett uppdrag innan den specifike kunden är 100 procent nöjd med allt som jag har gjort för denne.

Noggrannhet
Vi arbetar alltid noggrant, strukturerat och engagerat, när jag genomför mina uppdrag. Om du har några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig, så gott som vi kan.

Om våran avdelning i Hägersten

Verksamheten inriktas främst på bygg och VVS men vi har även minigrävare och minidumpers. Vi utför mindre entreprenadsjobb. Inom byggsektorn utför vi ny- och ombyggnationer av Era fastigheter och kan även här erbjuda helhetslösningar. VVS är ett område som vi satsar stort på med ett brett utbud av produkter i lager. Ring till kontoret för prisuppgifter. Tänk på att Ni har rätt till ROT-avdrag med 30% av arbetskostnaden. Kontakta oss, så berättar vi mer om detta.

Tjänster

 Vår huvudsakliga sysselsättning är VVS-installationer för både privatpersoner och företag.

Specialitet: Rörjour – Akuta uppdrag. Vi har öppet 24/7 och våra bilar är snabbt på plats i Hägersten.

Arbetsområde: Stockholm, Hägersten med omnejd. Övrigt Vi installerar värmepumpar för luft/vatten samt ytjordvärme och kan även ordna med installation av pannor. De märken vi arbetar med är främst NIBE, men även övriga vanliga märken på marknaden erbjud

Ring nu - Öppet 24/7