Din Rörmokare i Kungsholmen - Jour öppen 24/7!

Rörföretag Kungsholmen

Vi utför allt förekommande inom VVS-branschen. Tex. Badrumsinstallationer, renoveringar,värmepumpar, service, mm.

Vi  vänder mig till både privatkunder samt företagskunder inom Stockholm, Bromma och Kungsholmen med omnejd.

  • Installation av nya rör & blandare i badrum, kök & tvättstuga
  • Installation av hushållsmaskiner, t.ex. diskmaskin & toalett
  • Installation & underhåll av värmepumpar
  • Installation & underhåll av värmeanläggningar 
  • Installation & underhåll av AC-anläggning
  • Avhjälper stopp i avlopp
  • Försäljning av rör & andra VVS-artiklar
  • 24/7 rörjour

Våra tjänster omfattar bland annat:

Köksblandare

Installation köksblandare. Anslutning av diskmaskin ingår.

Vattenlås kök

Installation vattenlås kök

Installation och byte av köksvattenlås från metall eller plast till plast standard. Dubbla eller enkla hoar. Kan även anslutas mot diskmaskinens avlopp.

Radiatorventiler 2-rör system

Byte Radiatorventiler

Anpassning till befintliga rördragningar. I samband med installationen ingår påfyllning, driftning och en avluftning av systemet. Nya handtrattar ingår och mot ett tillägg kan termostatventiler installeras. För att rätt ventiler ska kunna beställas krävs bilder på befintliga kopplingar.

Radiatorventiler 1-rör system

Byte Radiatorventiler

Anpassning till befintliga rördragningar. I samband med installationen ingår påfyllning, driftning och en avluftning av systemet. Nya handtrattar ingår och mot ett tillägg kan termostatventiler installeras. För att rätt ventiler ska kunna beställas krävs bilder på befintliga kopplingar

Byte radiator

Byte av befintlig radiator av standardmodell

Radiator i standardmodell från Halrad (mått: höjd: 500-600 mm, bredd: upp till 1000 mm). Koppel, konsoler, reglering & handtratt ingår.

Nyinstallation Radiator

Framdragning och nyinstallation av radiator

Radiator i standardmodell. Koppel, konsoler, reglering & handtratt ingår.

Vid vissa installationer behöver övergångar ske till gamla rörsystem (unifixkopplingar eller T-rör m.m.). Detta är inte medräknat i priset och vissa kostnader kan därför tillkomma.

Cirkulationspump

Byte och installation av cirkulationspump

Att byta cirkulationspump sänker driftskostnaden för fastigheten. I det fasta priset ingår komplett installation och drift av en energiklasspump. Ifall en elektriker behöver anlitas ingår detta i priset. Om det krävs ombyggnad av värmesystemet eller om unionkopplingar måste göras tillkommer det en extra kostnad.

Varmvattenberedare 200 RF

Byte av varmvattenberedare 200 RF

I prisexemplet ingår leverans och installation av en Nibe vvb Compact 200 RF samt nedtappning av befintlig beredare, bortforsling och skrotning. Komplett installation inklusive elektriker vid behov. Installationen sker på befintlig plats där golvbrunn ska finnas intill.

Varmvattenberedare 300 RF

Byte av varmvattenberedare 300 RF

I prisexemplet ingår leverans och installation av en Nibe vvb Compact 300 RF samt nedtappning av befintlig beredare, bortforsling och skrotning. Komplett installation inklusive elektriker vid behov. Installationen sker på befintlig plats där golvbrunn ska finnas intill.

Vattenmätarkoppel i radhus eller kedjehus

Byte av LK vattenmätarkoppel 580

I priset ingår byte och montering till vattemätarkoppel 583 från LK i radhus eller kedjehus. Kopplet är avsett för vattenmätare med bygglängd på 190-220 mm. I prisexemplet ingår konsol i 3mm i varmförzinkad stålplåt, avstängning med kulventil i båda ändar samt inbyggt smutsfilter m.m. Det ingår även en kontrollerbar backventil. För vattenmätarstorlek 3 m3 – 5 m3.

Vattenmätarkoppel i villa

Byte av vattenmätarkoppel 580

I priset ingår byte och montering till vattemätarkoppel 583 från LK i villa. Kopplet är avsett för vattenmätare med bygglängd på 190-220 mm. I prisexemplet ingår konsol i 3mm i varmförzinkad stålplåt, avstängning med kulventil i båda ändar samt inbyggt smutsfilter m.m. Det ingår även en kontrollerbar backventil. För vattenmätarstorlek 3 m3 – 5 m3.

Vattenutkastare

Installation av frostsäker vattenutkastare

I prisexemplet ingår leverans och installation av en frostsäker vattenutkastare från FM Mattsson. Befintlig håltagning genom fasad ska användas. Ballofix eller avstängningsventil monteras på insidan. Endast utbyte mot befintlig kran ingår.

ROT-avdrag ger dig 30% rabatt i Kungsholmen

Behöver du råd så ringer du mig oss ett hembesök. Vi tar uppdrag från såväl privatpersoner som företag och får du ett akut fel, till exempel en vattenläcka, så kan du ringa oss dygnet runt. Vill du ha en personlig rörmokare som är noga och har stor erfarenhet så är det oss  du ska kontakta. Tänk på att det är extra förmånligt att anlita  oss nu då du får göra 30% ROT-avdrag för arbetskostnader

Rörjour Kungsholmen

Vi har bilar på kungsholmen som är redo 24/7. Ring oss vid akuta ärenden, vi svarar inom 30 sekunder.

Ring nu - Öppet 24/7