Rörmokare Märsta 24/7 Jour

Allt inom VVS och rör. Våran jour är öppen 24/7.

VVS-service

Är du i behov av VVS-service? Oavsett om det gäller dig som privatperson eller företag så har vi god möjlighet hjälpa dig med din VVS-installationen. Våra VVS-montörer är välutbildade och har god kännedom om branschregler och vad som gäller för säker vatteninstallation.

Entreprenad

Vi är vana vid att jobba med entreprenad och har lång erfarenhet av att arbeta med att erbjuda VVS-service till exempelvis byggfirmor. Vi bistår i inledningsskedet med riktlinjer och tidsplan samt stöd vi inköp. Allt för att kunden i slutändan ska bli helt nöjd. Vår långa erfarenhet från byggprojekt medför också att vi har god förståelse för hur viktigt lagarbetet är för ett bra slutresultat.

Privatperson

Söker du som privatperson VVS-service? Ett hushåll har över tid behov för både underhåll och ombyggnation av vatten, värme och sanitet. Dels slits produkter ut och dels vill man förnya sitt hem. Det är viktigt att få en professionell VVS-montör som vet vad som gäller vid monteringar och installation. Detta för att undvika dyra skador som annars kan uppkomma om installationen inte sker fackmässigt.

Vi jobbar lokalt

Vårt upptagningsområde berör både Märsta och Stockholm. Vi utför arbeten varje vecka i både Märsta och Stockholm. Så oavsett var du bor så finns vi nära till hands.

Våra tjänster

Vi hjälper dig med din VVS-installation oavsett om det gäller en enskild kran eller nyinstallation av ett nytt badrum. Vi utför kompletta VVS-installationer där vi beställer hem samtliga produkter, men det är även vanligt att vi gör VVS-installationen efter att du som kund fått hem alla produkter som ska installeras.

Enklare installationer

Vi utför enklare installationer till dig som kund där det oftast handlar om att installera enskilda produkter till ditt vatten-, avlopps- eller värmesystem. Fördelen med att anlita oss är att du med säkerhet kan veta att vår VVS-installation är fackmässigt utförd. Detta medför att du slipper exempelvis allvarliga vattenskador i framtiden.

Omfattande installationer

Ibland krävs det mer omfattande VVS-installationer där ändringar och kompletteringar behöver utföras på vatten-, avlopps- och värmesystemen. Det kan även omfatta att byta delar eller hela värmesystemet i fastigheten både vad det gäller rör och radiatorer. Vi har behörighet för all el- och vatteninstallation.

Vi jobbar lokalt

Vi utför VVS-installation i både Märsta och hela Stockholmslän. Vi utför VVS-installationer varje dag i Märsta. Därför är du välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp.

VVS Märsta

Vi samarbetar med skickliga hantverkare som håller våra kvalitetskrav och tillsammans med våra kunder ser vi till att resultatet blir precis som tänkt. Självklart till ett rimligt pris! 

RÖRMOKARE I MÄRSTA SÄLEN ATT RÄKNA MED

Vi arbetar med servicearbeten, badrumsrenoveringar, värmepumpsinstallationer och nybyggnader. Vi står för nya smarta hem och det är en ambition att kunna installera så mycket ”smart” lösningar som möjligt. Till värmepumparna så kan vi tex installera smartstyrning som man kopplar upp mot internet/app. Där kan man sedan reglera och kontrollera värmen i huset samt få larm om det skulle bli något fel på värmen när man inte är hemma. En alldeles utmärkt lösning för fritidsboenden där man kanske inte är så ofta. Då kan man ha ca 10 grader när man inte är där men sen när man ska dit så kan man via appen eller internet höja värmen. På så vis har man 20 grader när man kommer fram. 

Vill du ha hjälp av en rörmokare med nybyggnation, renovering av badrum eller värmeanläggning så kan vi erbjuda full rådgivning och hjälp för att ditt projekt ska bli så bra som möjligt.

Ring nu - Öppet 24/7