Rörmokare Norrtälje

VVS Norrtälje

Varmt välkommen till våran avdelning i Norrtälje, vi är företaget för dig som är i behov av en rörmokare. Av oss kan du få hjälp med det mesta inom VVS-branschen, vare sig det handlar om installationer eller rensning av avlopp.

Vi utgår från Storstockholm men vi erbjuder även våra tjänster i hela Stockholms län med omnejd. I vårt arbete som rörmokare jobbar vi för att varje individuell kund ska bli helt nöjd, det gör vi genom att leverera den önskade tjänsten/produkten inom den överenskomna tiden. Därmed ger vi oss inte heller innan kunden i fråga är 100 procent nöjd.

Om du bor i närheten av Norrtälje och känner behovet av att få hjälp av en rörmokare är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss. När du kontaktar oss för hjälp ser vi till dina önskemål och behov för att kunna ge dig den bästa möjliga hjälpen. Du kan även kontakta oss om några frågor uppstår, vi kommer då försöka svara på dem så fort som möjligt.

rörmokare stockholm pris

Om oss

Vi kan hjälpa dig med det mesta inom VVS-branschen, exempelvis om du vill ha hjälp inom rörtjänst. Vad du än vill ha hjälp med ser vi till att ge dig den bästa möjliga hjälpen, så att du kan bli helt nöjd med resultatet.

Av oss kan du som sagt få hjälp med mycket inom rörtjänst, vi säljer, installerar och servar det mesta inom vår bransch. Dessutom kan vi hjälpa till med upptining utifall någon vattenledning har fryst under den kyliga perioden av året. Utöver det kan vi även högtrycksspola ditt avlopp, det rensas då och risken för stopp i ditt avlopp minskar i framtiden.

Hela tiden använder vi av bra produkter för att jobbet ska bli så bra som möjligt. Vi använder produkter från bland annat Nibe, IFÖ, FM Mattsson och Mora Armatur. Önskar du i Norrtälje med omnejd att köpa produkter som vi säljer ser vi till att du får all den hjälpen du behöver för att hitta rätt produkt utifrån dina behov och önskemål.

Har du i Norrtälje med omnejd eventuella frågor angående våra tjänster, utförandet, priset eller bara vill ha allmän information får du gärna höra av dig till oss så ger vi dig all den informationen om vår rörtjänst som du behöver.

Rörmokare i Norrtälje som sätter dig som kund först

Samtliga av våra rörmokare innehar alla behörigheter, försäkringar och tillåtelser som krävs i vår bransch. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss för vår professionella och säkra VVS-service. Vi använder endast material och produkter som håller högsta kvalitet och som vi vet håller den höga standarden som vi eftersträvar i vårt arbete. 

Precis som om det gällde arbete i våra egna hem så tar vi tiden som krävs för att resultatet ska bli så bra som möjligt och att problemet inte ska upprepa sig i framtiden. När vi utför arbete i våra kunders hem så gör vi det med full respekt och hänsyn. När du har att göra med våra rörmokare så kan du räkna med ett trevligt och serviceinriktat bemötande samt en tydlig kommunikation och öppenhet genom hela processen. När du anlitar oss är vårt främsta mål att du ska bli nöjd med slutresultatet. 

Nöjda kunder är vad som fått oss att växa till VVS-företaget som vi är idag genom rekommendationer till familj, vänner och bekanta om vår goda service. Detta är och har varit vår främsta marknadsföring. Vi är ett VVS-företag som är baserat i Norrtälje. Tveka inte att kontakta oss även om du inte bor just i Norrtäljedå vi även erbjuder vår service i många andra närliggande områden i Stockholm.

Rörjour Norrtälje

Har olyckan varit framme och du behöver hjälp från en kompetent rörmokare i Norrtälje? Planerar du ett mer omfattande projekt som kräver samlad kompetens från en rad hantverkare? Oavsett dina behov när det gäller VVS så kan vi ge dig hjälpen som du behöver.

Vi har öppet 24/7 – 365 dagar i året. Vi har bilar som cirkulerar i Stockholm hela tiden och kan vara på plats inom 1-2 timmar som regel.

Vi tar oss an alla typer av uppdrag med stor glädje och entusiasm, oavsett om det handlar om ett stopp i avloppet eller en installation av en helt ny värmepump. Vi erbjuder ett komplett utbud av VVS-tjänster och vi vänder oss till allt från privatpersoner och fastighetsägare till företag av olika storlekar och bostadsrättsföreningar.

När du anlitar oss så kan du räkna med att vi gör vårt yttersta för att lösa dina problem och att lämna ditt hem i ännu bättre skick än när vi kom. Vi är väldigt stolta över vårt arbete och gör allt vi kan för att ge dig som kund hos oss en kvalitetsservice som långt överstiger dina förväntningar.

Kontakta oss redan idag, vi ser fram att ge dig den hjälp du behöver. För akuta ärenden är det bäst att ringa och tala direkt med våra rörmokare, men för övriga uppdrag så kan du även begära en kostnadsfri offert. När vi ger dig ett prisförslag så är det alltid fasta priser som gäller. Vi diskuterar även gärna eventuell användning av ROT-avdrag om du är privatperson. Varmt välkommen!

Ring nu - Öppet 24/7