Rörmokare Östermalm 24/7 Jour

Våran rörjour har öppet 24/7 – 365 dagar om dygnet

VVS Östermalm

Vi är experter på rör, vvs-tjänster, badrumsrenoveringar och utför totalentreprenader där vi tillsammans med er planerar hur ni vill ha ert badrum. Vi utför även rena rör- och snickeriarbeten så som köksrenoveringar, parkettläggning, byte av varmvattenberedare m.m. Vid elarbeten anlitar vi behörig elinstallatör.

Är din fastighet i behov av VVS-renovering? Vi utför VVS-renovering, ombyggnation samt tillbyggnation (även kallat ROT-arbeten). Vi har möjlighet att bistå dig med alla VVS-produkter eller installera de produkter du redan har valt. Önskar du prisförslag så inkommer vi gärna med en offert efter att vi tittat på ditt projekt.

 

Tjänster

Nybyggnad, renovering, ombyggnad och tillbyggnadsarbeten Värme och varmvatten, vi reparerar, byter och installerar!

• Värmepumpar, bergvärme – luft/vatten

• Värmepannor, El – olja – vedpannor och ackumulatortankar

• Varmvattenberedare

• Element/radiatorer och golvvärme

• Konvertering av direktel till vattenburet system

• Installation av solfångaranläggningar

• Vatten och avlopp

• Utbyte av kranar och porslin

• Renovering av badrum, kök mm.

• Utbyte av vatten och avlopp sk. stamrenovering (stambyte)

• Vattenrening, pumpar och kärl mm. för eget vattensystem

VVS-renovering – Ombyggnation

Allt har ett bäst före-datum. Ibland är produkterna utslitna och ibland vill man bygga för att fräscha upp. Vi har möjlighet att hjälpa dig med allt från stambyte till installation av samtliga rör, kranar och porslin. Att få en fackmässig VVS-renovering medför att du som kund kan lita på att samtliga installationer är fackmässigt gjorda och att de håller för en lång tid framöver. Vid ombyggnation så är det viktigt att ta hänsyn till hela husets VVS-kopplingar så att ombyggnationen inte medför andra problem i fastigheten. Vi går igenom allt och lämnar förslag på vad som är rekommenderligt i det individuella fallet.

VVS-renovering – Nybyggnation

Vid nybyggnation av VVS så finns det lite andra behov än vid ombyggnation. Fokus bör ligga på att göra allt korrekt och riktigt från början. Det kan alltid vara bra att rådfråga och låta en VVS-montör vara med från projektets inledning för att nybyggnationen ska ske så smidigt som möjligt. Vi är vana vid att jobba i lag med andra byggfirmor. Vi vet att en smidig och snabb installation medför att alla parter kan göra sin del mer effektivt. Om du funderar på nybyggnation så är du välkommen att kontakta oss så granskar vi gärna ditt projekt och inkommer med prisförslag.

VVS-renovering  – Vi jobbar lokalt

Vi utför VVS-renovering i både Östermalm och Stockholm. Vi utför VVS-renoveringar varje vecka i Östermalm. Så är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig är det bara att kontakta oss.

En trygg partner i Östermalm

En komplett helhetslösning På grund av den breda kunskapen och den långa erfarenheten som finns samlad inom vårt VVS-företag kan du kombinera våra olika tjänster för ditt projekt. På så sätt slipper du anlita flera olika firmor och resultatet blir ökad prisvärdhet, effektivitet och ett bättre slutresultat.

Du kan t.ex kombinera en rörläggning med en köksrenovering eller installation av varmvattenberedare eller värmepump med en vattenanalys. Vi hjälper dig välja rätt värmesystem Att välja rätt värmesystem kan spara dig som privatperson eller företag i Östermalm och Stockholm pengar genom sänkta energikostnader. Med en mängd alternativ som olika typer av värmepumpar, värmesystem, radiatorer och fjärrvärme kan det ofta vara svårt att själv veta vilken som är den bästa lösningen. Våra experter inom värme kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Vi tittar bland annat på vilken typ av fastighet det gäller och vilken typ av naturlig energi som finns tillgänglig i närheten.

Ärlighet, professionalism & effektivitet

Vårt mål är att erbjuda dig en pålitlig service som du kan lita på. För oss är tydlig kommunikation mellan oss och dig som kund viktig. På så sätt vet du exakt vad som gäller och du kan undvika överraskningar i pris.  Vi försöker aldrig sälja dig något som du egentligen inte behöver. Om något inte fungerar reparerar vi det, om möjligt. Om något inte går att reparera, erbjuder vi dig en ny, prisvärd kvalitetslösning.

Ring nu - Öppet 24/7