Rörmokare Täby

Få kostnadsfri offert

Rörjour Täby

Strular det med rören? Ring oss nu för akut rådgivning. Vi kan vara på plats inom någon timme. Våra bilar cirkulerar runt i Stockholm hela tiden och är oftast inte långt ifrån dig.

Våra rörmokare är experter på VVS (Värme, Ventilation & Sanitet)

Våra rörmokare har en bred kompetens som gör att vi kan ta oss an det mesta oavsett om det gäller att installera en disk- eller tvättmaskin, reparera en luftvärmepump eller laga ett trasigt rör. Vi klarar av allt som kan förväntas av en rörmokare och vi har den tekniska expertisen som krävs för de mest utmanande uppdragen. Tack vare vårt omfattande nätverk kan vi även kalla in andra hantverkare såsom elektriker, kakelsättare, snickare med mera om det skulle behövas. Ute på våra uppdrag tänker vi ur ett helhetsperspektiv och gör vårt yttersta för att lämna ditt hem i bättre skick än tidigare och vi slutar inte förens detta är uppnått. 

rör

VVS-installationer & service

Vi är experter på installation och service av exempelvis varmvattenberedare, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och andra vitvaror. Självklart hjälper vi dig även med andra VVS-relaterade installation såsom blandare, kran, vask och mycket annat.

Rör & avlopp

Rördragning, rörläggning, rörrenovering, spolning, avloppsrensning och många andra rör- och avloppsarbeten är våra rörmokare experter på. Vi hjälper dig lika gärna med ett mindre stopp i avloppet som med ett mer omfattande rörarbete. Vi kan exempelvis hjälpa dig med installation av avlopp och rörledningar, felsökning av avlopps- och vattensystem och mycket mer. Tveka inte att höra av dig för att fråga om vi erbjuder tjänsten som just du är i behov av, chanserna är goda att vi den ingår i vårt heltäckande utbud.

Värmepumpar

Vi har lång erfarenhet av arbete med olika typer av värmepumpar såsom luftvärmepump, luft-luftvärmepump, luft-vattenvärmepump, bergvärmepump, markvärmepump och många andra. Vi utför allt från installation och service till underhåll och reparation. Vi har nära kontakt med de ledande tillverkarna och kan därför erbjuda reservdelar och installation av många av de bästa värmepumparna på marknaden till konkurrenskraftiga priser

Badrum/kök & totalentreprenad

Tack vare vår breda kompetens som sträcker sig hela vägen in på våtrum så kan vi erbjuda en komplett helhetslösning för dig som går i renoveringstankar. Självklart är våra kök- och badrumsspecialister behöriga för arbete i våtrum. Vi använder endast material av högsta kvalitet och vår personal har en utmärkt samarbetsförmåga, vilket garanterar ett utmärkt resultat. Vi sköter alla moment som krävs för en komplett renovering, detta gör att du inte behöver vända dig till flera olika aktörer, vilket innebär att du sparar både tid och pengar.

Kontakta våra rörmokare i Täby redan idag

Vi vill önska dig varmt välkommen att höra av dig till oss, oavsett om du vill begära en kostnadsfri offert eller bara har några frågor som du vill få besvarade. Våra priser är alltid fasta och inga dolda avgifter och överraskningar tillkommer. Vi hjälper dig såklart även att applicera eventuellt ROT-avdrag för dig som anlitar våra rörmokare i Täby som privatperson. Vi ser fram emot att erbjuda en fantastisk lösning för vad du behöver hjälp med. Välkommen!

Rörmokare Stockholms Header
rörmokare med kunder

Om oss

Vi strävar efter att erbjuda dig som kund den bästa VVS-servicen i Stockholm och Täby till förmånliga priser. Vi ger dig kostnadsfria offerter, hembesök och vi hjälper dig som privatperson mer än gärna att använda ROT-avdraget för ytterligare rabatt på alla våra tjänster. 

Våra rörmokare jobbar utifrån ett högt säkerhetstänk och målet är att dina problem effektivt ska kunna lösas och att vi lämnar ditt hem i ännu bättre skick än när vi började arbetet. Vi har självklart alla behörigheter, försäkringar och tillåtelser som krävs i vår bransch, vilket gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss för våra professionella och trygga VVS-tjänster. 

För varje uppdrag som vi tar oss an arbetar vi precis som om det gällde våra egna hem. Vi tar oss tiden som krävs för att resultatet ska bli riktigt bra och att vi lämnar inte ditt hem innan dina problem är lösta och du är nöjd.

Vi är ett VVS-företag som är baserat i Täby , men vi arbetar även i andra närliggande områden i Stockholm. Vi tar oss an uppdrag av olika slag, små som stora och våra kunder består av privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att få en kostnadsfritt eller för att få dina frågor besvarade av våra experter. Våra priser är förmånliga och alltid fasta och självklart utan dolda avgifter. 

Ring nu - Öppet 24/7