Rörmokare Tyresö Jour

Din lokala rörmokare i Tyresö med omnejd  – Rörjour är öppen 24/7

Vi finns för dig som behöver professionell hjälp med vvs, rör och värmesystem.

Företaget ligger långt fram med miljövänliga och billiga alternativ . Nya högeffektiva solfångarsystem kombinerat med ved/pellets,värmepump ger billig och miljövänlig värme året om. 

VVS Tyresö

Vi utför allt inom VVS:

 • Pannbyten
 • Bad/duschrumsrenovering
 • Stambyten
 • Avlopssrensningar / högtryck
 • Service
 •  

Samt även:

 • OVK-Besiktningar (obligatorisk ventilationskontroll) kompetensklass K
 • Vi innehar certifikat för “heta arbeten”
 • Vi innehar kvalitetsplan både för rör och ventilation.
 • Vi innehar en miljöplan
 • Vi har rörjour dygnet runt
badrum
kök stockholm

Anlita våra rörmokare i Tyresö

Om du behöver hjälp av kompetenta, erfarna och pålitliga rörmokare för ett arbete i LuleåPiteå eller någon annan stad eller ort, så kanske vårt företag, Pitholms Rör AB passar dig. Vi har möjlighet att hjälpa till med det mesta som har med rör och vvs att göra. Tack vare vår långa erfarenhet och vår fantastiska kompetens, så är det inget arbete som vi inte kan hjälpa till med inom rör. Vi är av den uppfattningen att det varken finns ett för litet- eller ett för stort arbete för oss, vilket innebär att du som kund alltid kan vara fullständigt övertygade om att vi på Pitholms Rör AB hjälper dig på bästa tänkbara sätt, oavsett vad just du vill ha vår hjälp med.

Tjänsteutbud

Här hos oss så kan man få hjälp med det allra mesta som rör vvs-arbeten och dylikt. Vi genomför bland annat fastighetsservice, installation- och service av bergvärmepumpar, badrumsrenovering, försäljning inom vvs. Vi ät dessutom certifierade gällande säkert vatten. Vi berättar gärna mera om de olika slags tjänster som vi utför. Hör av dig till oss, om du vill veta hur vi kan hjälpa just dig. Anlita oss och du kan vara fullständigt säker på att vi genomför ett 100 procent kvalitativt arbete enligt de förutsättningar och önskemål, som gäller för just dig. Om du är en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget, som för närvarande ger dig rätt till 30 procents avdrag på all arbetskostnad vid anlitandet av ett vvs-företag likt vårt.

Vi  ser till att du får den hjälp som du är i behov av. Vi är väldigt intresserade av att bygga långa och goda kundrelationer med såväl nuvarande som med presumtiva kunder. Du som vill ha hjälp av kompetenta rörmokare i eller i omnejd av Luleå eller Piteå har sannerligen kommit till rätt ställe. Vi ser verkligen fram emot att kunna hjälpa dig med det som du vill ha vår hjälp med.

Ett rörmokari för dig

Behöver du hjälp av ett rörmokeri och bor i eller i närheten av Tyresö eller Stockholm? I så fall har du kommit helt rätt. Vi är ett rörmokeri, som hjälper alla som behöver hjälp inom rör, vvs eller dylika tjänster. Vårt arbete är fokuserat på noggrannhet, kvalitet och pålitlighet. Vi efterstävar även att arbeta effektivt för att de tidsplaner som vi har kommit överens om med våra kunder kan hållas i möjligaste mån. Vårt arbete anpassas alltid efter dig som kund. Dina förutsättningar, behov och önskemål är väldigt betydelsefulla för oss. Vi arbetar alltid till dess att du uttryckligen har påpekat att du är 100 procent nöjd och inte heller vill erhålla mera hjälp av oss. Våra rörmokare hos oss ger dig ett perfekt resultat, som du verkligen kan vara nöjd med.

Använd ROT-avdraget

Om du är en privatperson, så kan du självfallet använda dig av ROT-avdraget, när du tar hjälp av vårt rörmokeri. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger dig som privatperson möjlighet att dra av en viss del av arbetskostnaden. I skrivande stund har man möjlighet att via ROT-avdraget dra av 30 procent av kostnaden för arbetet. Om du vill veta mer om ROT-avdraget, så tveka inte att höra av dig till oss. Vi har arbetat med ROT-avdraget i många år och vi kan det mesta som rör detta. 

Begär en offert

Om du vill, så kan du begära en offert på presumtivt arbete. Detta ger dig möjlighet att tänka igenom om du vill anlita oss eller ej. Alla offerter som vi ger våra kunder är självklart fullständigt kostnadsfria. 

Tjänster:

TIlbyggnad av värmesystem
• Utbyte av sanitär utrustning (WC-stol, Reparation av handfat, dusch, badkar osv pelletsbrännare/oljebrännare
• Nyinstallation av samtliga
• Ny installation av all slags nämnda punkter värmesystem i villor
Avlopp
• Rengöring av avloppssystem 
 Reparation av befintligt avloppssystem
• Nyinstallation av avloppssystem

Övrigt
Som ett komplement kan vi även erbjuda våra kunder hushållsnära tjänster 
Viktigt

Vi följer VVS-installationens branschregler sorn är framtagna av VVS-auktoriteten och VVS-företagen tillsammans med försäkringsbolag och ledande leverantörer av VVS-produkter.

Ring nu - Öppet 24/7