Rörmokare Vallentuna Jour

Öppet 24/7 – 365 dagar i året. Ring oss för service!

VVS Vallentuna

Varmt välkommen till oss. Vi är ett lokalt VVS-företag med lång erfarenhet inom branschen, en bred kunskap och ett högt servicetänk. Det viktigaste för oss är att du som anlitar oss ska bli så nöjd som möjligt med vår service. 

Vi tar oss an alla typer av VVS-jobb, såväl stora som små och våra kunder består av allt från privatpersoner och företag till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Oavsett vilka problem du står inför så kan vi erbjuda dig lösningen du söker till ett förmånligt pris. För dig som privatperson hjälper dig även med att använda ROT-avdraget för extra avdrag på våra redan låga priser. Kontakta oss redan idag genom att begära en kostnadsfri offert nedan eller genom att ringa oss för att prata direkt med våra trevliga rörmokare. 

Vi arbetar både med återförsäljning av produkter samt installation och serving av produkter. Vi erbjuder heltäckande lösningar som består av både återförsäljning, installation, service och underhåll. Vi riktar oss både till privatpersoner och företag och exempel på vanliga kunder är bostadsrättföreningar och fastighetsägare samt även kunder inom olika typer av industrier. När du väljer oss som VVS-leverantör kan du känna dig fullständigt trygg. Vi samarbetar bara med de allra bästa som är auktoriserade inom sina respektive område. Alla våra hantverkare är licenserade och har behörighet som krävs för ett säkert utförande, ett exempel är säkervatten installation.

Med fokus på hög kvalitet och ett personligt bemötande erbjuder vi en rad olika tjänster, för oss är det väldigt viktigt att du som kund blir nöjd och därför ställer vi höga krav på den service vi erbjuder.

VVS-Tjänster i Vallentuna

Exempel på tjänster vi utför

  • 24/7 rörjour
  • Installationer och reparationer
  • Installation av värmepumpar, fjärrvärme, gas pannor och solfångare
  • Konvertering från direktel till vattenburen värme
  • Hantering av energi gas (gasbehörighet)
  • Felsökningar och service på värmepumpar och pannor
Ring nu - Öppet 24/7