Rörmokare Vasastan jour öppet 24/7

VVS Vasastan

Vi är en av Storstockholms ledande leverantörer av värme, ventilation och sanitet (VVS). Vi levererar VVS i Vasastan med omnejd och har lång erfarenhet i branschen. 

En entreprenadfirma bör ha en hög lokalkännedom om det verksamma området. Det är för att undvika onödiga kostnader för kunden och spara tid. När du anlitar oss kan du alltid lita på att våra leverantörer har den kunskap och expertis som krävs för att göra ett bra jobb.

Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg eftersom:

  • Vi alltid utför alla våra jobb med hög precision.
  • Vi ställer höga krav på våra underleverantörer för att du alltid ska få produkter av högsta kvalitet.
  • Vi strävar alltid efter att jobba för en bättre miljö.
  • Våra medarbetare brinner för sitt jobb och vill alltid göra det bästa tänkbara arbetet för våra kunder.
  • Våra lösningar är flexibla för att passa dina behov och önskningar.

Vi utvecklar ständigt vår kompetens

I nästan varje uppdrag ställs vi inför nya utmaningar och svårigheter.

Det ställer höga krav på att vi kan utnyttja våra kunskaper och klara av de utmaningar som vi ställs inför. Om man inte klarar av att lösa de problematiska situationer som kan uppstå finns det risk för att det kommer kosta både mer tid och pengar än nödvändigt.

Är dessutom ett projekt i en kritisk fas kan fel beslutsfattning vara direkt avgörande för om projektet kommer att lyckas eller misslyckas.

De problem vi ställs inför ser vi som en utmaning och har gjort vår flexibilitet och anpassningsförmåga till vår styrka. Det faller sig helt naturligt för oss att ställas inför tuffa utmaningar och lösa dem. Vi nöjer oss inte förrän vi har löst det problem vi ställts inför och kommit ut vinnande på andra sidan.

Kvalitet och säkerhet

Som kund vill man vara säker på att en entreprenad kan leverera det som utlovas, samt att dem kan garantera kvalitet i utförandet av arbetet. Det är även viktigt att de produkter som entreprenaden använder är säkra och håller en hög kvalitet. Uppdraget kanske är en stor investering för hemmet och då är det viktigt att produkterna uppfyller de krav som ställs på dem.

Ta kontakt med oss

Att få hjälp av en seriös och kunnig leverantör av VVS i Eslöv har aldrig varit enklare. Tack vare vår jourbil står vi alltid redo att rycka ut om olyckan skulle vara framme.

Vårt strategiska läge möjliggör att vi kan agera över hela Stockholm med en kort utryckningstid. Kontakta oss idag för mer information om hur vi kan hjälpa dig!

OM OSS

Vi är en VVS-leverantör som kan hjälpa dig med allt inom VVS, installationer och montering. Vi har lång erfarenhet av branschen och är idag en av Stockholms kanske bästa leverantörer. Huvudkontoret har en central och strategisk position som gör det möjligt för oss att vara tillgängliga över hela Skåne på kort tid.

Vi har jourbilar som står redo när olyckan är framme och kan vara snabbt på plats.

Service och kundbemötande

Som kund är det viktigt att du kan känna dig trygg med att din entreprenad lyssnar på dina frågor kring arbetet. Vi ser det som en självklarhet att uppdragsgivaren är med genom hela projektfasen och vi jobbar alltid för att ta fram en lösning som båda parter kan känna sig nöjda med.

Att inkludera kunden i alla projektfaser ser vi som naturligt och vi är alltid nyfikna och lyhörda för vad kunden har att säga. Vi ser varje uppdrag som en läroprocess för både oss och kunden.

Kontakta oss redan idag

Tveka inte att ta kontakt med oss om du behöver hjälp med VVS i Stockholm och Vasastan med omnejd. Våra medarbetare står redo att svara på dina frågor. Ni kan nå oss via telefon eller e-post, eller varför inte komma förbi något av våra kontor?

Ring nu - Öppet 24/7