Starta eget vvs företag

Först och främst måste du bestämma vilken typ av VVS firma du vill starta, om den är serviceinriktad eller produkt orienterad. I den här artikeln diskuteras vad som är väsentligt för en serviceinriktad VVS firma. Självklart behöver du en rörmokare för denna tjänst, samt registrera din VVS firma och skaffa en licens. Du måste också marknadsföra dina tjänster.

Den gamla frågan kvarstår, “Var är en rörmokare när du behöver en?” Tja, om du startar en egen VVS firma med kvalificerad arbetskraft som arbetar med rör, kopplingar och fixturer för vattensystem och avlopp, så bör ni veta exakt var rörmokaren är. Om du vill starta din egen VVS firma är det första du bör besluta dig om vilken typ av VVS firma du vill starta: serviceinriktat eller produkt-orienterad.

Om du vill starta en produktorienterad VVS firma, agerar du i princip som en leverantör av rör, tvättställ, WC-stolar, blandare och annan VVS utrustning.

Du kan också sälja verktyg och annan utrustning för att komplettera ditt företags VVS utbud. En service inriktad VVS firma kan antingen vara en VVS firma som ställer in de komponenter som behövs VVS, värme och avlopp i en byggnad av något slag. Eller så kan det vara en mindre VVS firma som gör mindre VVS arbeten hos privatpersoner. Denna typ av VVS firma är vanligare bland småföretagare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ring nu - Öppet 24/7